Home » » Pariurile zilei, ep. 2: Profiturile mici și dese, cheia marilor succese

Pariurile zilei, ep. 2: Profiturile mici și dese, cheia marilor succese


          Am început rubrica de pariuri cu un câștig frumos, am multiplicat de aproape 5 ori suma investită. John Isner a reușit să-l învingă pe Alexander Zverev (6-7, 6-4, 6-4), în ultimul act de la Miami, într-un meci cu adevărat demn de o finală de turneu masters. De asemenea, Atletico Madrid a învins-o cu 1-0, specialitatea casei, pe Deportivo La Coruna, astfel că am bifat corect și al doilea eveniment: 1 și sub 3,5 goluri. Articolul poate fi găsit aici.

Acum avem o bancă de 472,85 de unități (lei), după ce am pornit cu 100.Astăzi propunem două pariuri:

   1 - Pariul Single

Mizăm că la derbiul din Liga Campionilor din această seară, dintre Juventus Torino și Real Madrid, vor marca ambele echipe, pentru o cotă de 1,80. Real Madrid nu este genul de echipă care să stea la 0-0. De regulă, în meciurile tari ale oaspeților din această seară (excepție duelurile cu Atletico), ies meciuri deschise cu goluri de ambele părți. Juve și Real nu-s deloc străine de confruntări între ele, în ultimii ani, chiar în UCL. Ambele echipe au marcat la fiecare dintre precedentele cinci partide între ele. Dincolo de aspectul statistic, care ne îndeamnă către acest pariu, avem de partea noastră valoarea incontestabilă a ambelor echipe în plan ofensiv. În plus, o cotă demnă de luat la acest pariu single.

2- Pariul Combo

Pentru că avem o ofertă destul de bogată pentru o zi de marți, ne-au mai făcut cu ochiul și alte pariuri. Într-adevăr, avem un grad de risc ridicat la ele, tocmai de aceea le combinăm la o miză mult mai mică – 25 de unități.

BCM U Pitești – U BT Cluj-Napoca 2, inclusiv prelungiri
Valoarea echipei oaspete ne îndreptățește să mizăm pe o victorie la Pitești, ultima dintre cele din top șase din Liga Națională de Baschet Masculin. Deși e capabilă de surprize, echipa gazdă pare cea mai slabă dintre primele șase, cele care se luptă acum pentru a obține o poziție cât mai favorabilă pentru play-off. U Cluj vizează primul loc și se află la mare luptă, de la distanță, cu formația din Sibiu, care are un meci mult mai greu, astăzi, la Oradea.

Garcia – Lepchenko 1
Favorita numărul 1 a turneului de tenis de la Charleston, Caroline Garcia, este genul de jucătoare care nu prea se încurcă cu cele din afara top 20. În duelurile directe, Garcia o conduce pe Lepchenko, cu 3-1.

Davis – Maria 1
Lauren Davis a devenit cunoscută pentru români când i-a pus mari probleme Simonei Halep la Australian Open. Deși nu traversează cea mai bună formă, este o jucătoare care se poate bate de la egal la egal cu oricine din circuitul WTA. De partea cealaltă, Tatiana Maria are un bilanț catastrofal în 2018. Dacă excludem meciurile din FedCup (care nici nu sunt luate în calcul în alcătuirea clasamentului individual), Maria nu doar că a pierdut toate meciurile din acest an, dar nici n-a câștigat vreun set!

FC Sevilla – Bayern Munchen 2
Oaspeții pornesc mari favoriți pentru calificare, asta-i clar. Cum Bayern nu mai are socoteli de făcut în campionat, toată concentrarea ar trebui să existe pe Liga Campionilor, așa că un succes pe terenul Sevillei n-ar fi nimic de mirare. La finalul acestor pariuri puse astăzi, avem o balanță de 347,85, plus două pariuri în derulare. Mizăm pe principiul câștigurilor mici și dese. Spor la câștiguri!

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger