Home » » Pariurile zilei: Prima încercare

Pariurile zilei: Prima încercare


Începând de astăzi, timp de cel puțin o lună de zile (perioada de probe), vom oferi meciuri de pariat pentru cei interesați de o sursă în plus de inspirație. La finalul fiecărei luni contabilizăm ceea ce am jucat.

Pariurile de astăzi sunt următoarele:
John Isner

Alexander Zverev – John Isner 2, cotă 2,50
Americanul a reușit să facă unul dintre cele mai bune turnee ale carierei, având în vedere maniera prin care și-a doborât adversarii. Cu un serviciu aproape de perfecție, Isner are prima șansă în condițiile în care își păstrează nivelul de joc și pentru finala de la Miami contra lui Zverev. După ce l-a zdrobit de-a dreptul pe Del Potro (nici n-a mirosit vreo minge de break pe serviciul lui Isner) în semifinale, adică pe cel care era cotat ca fiind cel mai în formă jucător al momentului, Isner are un alt adversar de top, Alexander Zverev, cel mai inconstant jucător dintre primii zece clasați.

Atletico Madrid – Deportivo La Coruna 1 și sub 3,5, cotă 1,93
Deși mai păstrează șanse doar teoretice la câștigarea campionatului, Atletico Madrid are ca miză și să termine în fața rivalilor de la Real Madrid, care s-au apropiat la un singur punct. Din fericire pentru Atleti, meciul cu Deportivo La Coruna pe teren propriu, e cam cel mai ușor meci pe care și-l putea dori. Depor e ca și retrogradată în liga secundă și pare și cea mai slabă echipă a momentului din Spania, după jocul prestat în ultimele etape. Mizăm de asemenea că nu vor fi foarte multe goluri înscrise, pentru că Atletico, în special pe teren propriu, primește foarte greu gol și nici nu obișnuiește să câștige la mare diferență de scor.

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger