Home » , , » Phoenix joacă sâmbătă ”finala” grupei 7 - 12 LNBM

Phoenix joacă sâmbătă ”finala” grupei 7 - 12 LNBM


Liga Națională de Baschet Masculin programează sâmbătă, 28 aprilie, jocurile din ultima etapă a sezonului regulat. Echipa masculină de la CS Phoenix Galați va încheia sezonul regulat cu un joc la Craiova, de la ora 17.00, contra celor de la SCM. Meciul este considerat finala grupei 7 - 12 din Liga Națională de Baschet Masculin, echipa care se va va impune în jocul de sâmbătă va câștiga grupa și va juca în play - off de pe poziția a șaptea. 

Înaintea disputei de sâmbătă cele două echipe sunt la egalitate în clasament, ambele cu 17/12 la general, 46 de puncte. În acest sezon Phoenix și Craiova s-au întâlnit de trei ori, iar echipa din Craiova conduce cu 2 - 1 la general după victoriile scor 93 - 84 de la Craiova și 82 - 102 de la Galați. Phoenix a câștigat meciul tur din grupa  7 -12 cu scorul 90 - 86.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger