Home » » RUGBY: ”Haiducii” de la RCM Galați marcatori pentru echipa națională a Republicii Moldova

RUGBY: ”Haiducii” de la RCM Galați marcatori pentru echipa națională a Republicii MoldovaEchipa națională a Republicii Moldova a susținut un nou meci în Rugby Europe International  Champhionship, Divizia Trophy. ”Haiducii” au jucat în Cehia, la Praga, cu echipa similară a Cehiei, joc pierdut de Moldova cu scorul 21 - 35, la pauză echipa Republicii Moldova conducea cu scorul 7 - 6. 

16 din cele 21 de puncte marcate de ”haiduci” au fost reușite de jucătiori care sunt legitimați la gruparea gălățeană Rugby Club Municipal Galați. Fundașul Adrian Adam a marcat 11 puncte, un eseu și trei transformări, iar mijlocașul la deschidere Mihail Diacon a marcat un eseu.          

Din lotul cu care ”haiducii” au abordat calificările Campionatului European, Divizia Trophy, de la RCM Galați au fost selecționați: Sergehi Budaian, Mihail Diacon, Adrian Adam, Radu Cibotari, Ion Nimerenco și Vadim Preguza.

Altfel, în lipsa jucătorilor din Republica Moldova, RCM Galați a pierdut, scor 29 - 24, jocul de la Arad cu CSU, din Divizia Națională de Seniori.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger