Home » » RUGBY: RCM Galați a marcat trei eseuri, dar a pierdut jocul cu RC Bârlad

RUGBY: RCM Galați a marcat trei eseuri, dar a pierdut jocul cu RC Bârlad


Cele trei eseuri marcate de RCM Galați, în jocul din etapa a zecea, au fost insuficiente pentru XV -le Galațiului să-și adjudece primele puncte din acest retur. Echipa gălățeană a primit pe ”Municipal” replica celor de la RC Bârlad, vicecampioana Diviziei Naționale de Seniori, și a pierdut cu scorul 18 - 26. 

Căpitanul Gabriel Partenie a fost cel mai bun marcator al gălățenilor cu un eseu și o transformare, lista marcatorilor de la RCM Galați a fost completată de flanker-ul Serghei Budaian și aripa Marius Jipa. Meciul cu RC Bârlad a fost început de RCM Galați cu echipa: 15. George Rusu, 14. Ionuț Cucu, 13. Gabriel Partenie (căpitan), 12. Alexandru Frățilă, 11. Marius Jipa, 10. Mihail Diacon, 9. Paul Bolat, 8. Dragoș Giușcă, 7. Radu Bălcescu, 6. Serghei Budaian, 5. Mihai Ioniță, 4. Cristian Bianu, 3. Cristian Leșanu, 2. Nicu Manolachi, 1. Mitică Trandafir.

În urma înfrângerii cu echipa din Bârlad RCM Galați se menține pe locul șase în clasamentul din DNS cu 11 puncte din 9 jocuri. Pentru echipa gălățeană urmează restanța din etapa a IX-a, de la Petroșani, cu Știința. Meciul se va disputa vineri, 6 martie, de la ora 10.00, la Petroșani.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger