Home » » RUGBY: RCM Galați a pierdut la Năvodari și a coborât un loc în clasamentul DNS

RUGBY: RCM Galați a pierdut la Năvodari și a coborât un loc în clasamentul DNS


Echipele din Divizia Națională de Seniori au jucat sâmbătă meciurile din etapa a 13-a, penultima din sezonul regulat. Gălățenii de la RCM au jucat ultimul meci din deplasare din acest sezon, la Năvodari, pe terenul viceliderului DNS, CS Năvodari. Jocul a fost pierdut de echipa gălățeană cu scorul 8 - 59 (3 - 38). Gălățeni au punctat la Năvodari prin intermediul unui eseu și o lovitură de pedeapsă, în timp ce gazdele au culcat de nouă ori balonul în terenul de țintă gălățean, șapte dintre încercări fiind transformate.  Punctele gălățenilor au fost marcate de: Ionuț Dimofte - un eseu, și Alexandru Frățilă - o lovitură de pedeapsă.

Înfrângerea de la Năvodari, coroborată cu succesul celor de la CSU AV Arad, 31 - 22, pe terenul ultimei clasate Bucovina Suceava, coboră echipa gălățeană pe locul șapte, penultimul, în Divizia Națională de Seniori. Gălățenii au acumulat 13 puncte în 13 jocuri, două puncte mai puțin decât ”studenții” de la CSU Aurel Vlaicu Arad, locul șase, 15 puncte (13 jocuri).

Locul șase la finalul sezonului poate fi ”recuperat” de gălățeni în ultima etapă din sezon, 5 mai, ora 10.00, când vor primi pre ”Municipal” replica ultimei clasate din DNS, Bucovina Suceava. Echipa din Arad, contracandidata la locul șase, va juca în ultima etapă pe teren propriu cu Tomitanii Constanța, echipa de pe locul trei în clasamentul la zi din DNS.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger