Home » » RUGBY: RCM Galați se deplasează la Arad pentru un joc în DNS

RUGBY: RCM Galați se deplasează la Arad pentru un joc în DNSDivizia Națională de Seniori programează sâmbătă, 21 aprilie, meciurile etapei a 12-a, din cele 14 ale sezonului regulat. Rugby Club Municipal Galați are programată cea mai lungă deplasare din acest sezon, la Arad. De la ora 10.00, echipa gălățeană are șansa primei victorii din retur, pe terenul ultimei clasate din DNS, CSU Arad. 

RCM Galați este pe locul șase în clasamentul la zi din DNS cu 12 puncte, din 11 jocuri, două victorii, în timp ce  gazdele jocului de sâmbătă ocupă ultima poziție în clasament, locul opt, cu șase puncte acumulate în 11 jocuri. Pentru XV - le Galațiului meciul de la Arad este prilejul perfect să obțină prima victorie din retur, mai ales în contextul meciului tur, de la Galați, câștigat de echipa gălățeană cu scorul 45 - 0. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger