Home » » Toader Ștefu candidează pentru un loc în Comitetul Executiv al FRF

Toader Ștefu candidează pentru un loc în Comitetul Executiv al FRF

Federația Română de Fotbal organizează alegeri în data de 18 aprilie. Pentru un loc în Comitetul Executiv, ca reprezentat al cluburilor de fotbal în sală, va candida președintele de la United Galați, Toader Ștefu. ”Este normal să candidez, eu am mai candidat o dată, și am pierdut la câteva voturi. Domnul Vornicu a fost cel care ne-a reprezentat cinci ani, dar prin oferta prezentată domnul Vornicu  nu ma convins că ne poate reprezenta în continuare la Federația Română de Fotbal. Candidez pentru că putem face mai mult pentru futsal, nu neapărat eu, oamenii din jurul meu. Sunt oameni care au făcut la United și pot face și pentru Federație, pentru futsal la nivel național.  Eu o să mă fac prieten cu toți, fotbalul în sală este o familie mică și frumoasă”, a spus Ștefu despre candidatură. 

Pentru a reprezenta cluburile de futsal în Comitetul Executiv al FRF Toader Ștefu trebuie să-i învingă pe: Cristian Vornicu, actualul reprezentant al fotbalului în sală în Comitetul Executiv al Federației, și Eduard Kovacs.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger