Home » » Toader Ștefu, despre cazul cu Timișoara: ”Poate cea mai mare problemă a noastră nu a fost că ne-am luptat cu Timișoara, cât ne-am luptat cu Federația”

Toader Ștefu, despre cazul cu Timișoara: ”Poate cea mai mare problemă a noastră nu a fost că ne-am luptat cu Timișoara, cât ne-am luptat cu Federația”


După ce Comisia de Recurs FRF a întors decizia Comisiei de Disciplină, verdictul de la Disciplină a fost victorie 5 - 0 pentru Informatic Timișoara în cazul cu United Galați, președintele CS United, Toader Ștefu a declarat că războiul purtat de clubul gălățeana fost mai mult cu FRF, cei care au în subordine comisiile, decât cu clubul timișorean. ”Comisia de Recurs cred că nu avea cum să dea altă soluție. Aveam probe clare care demonstrau că acolo s-a întâmplat cu totul altceva, ei aveau jucători, dar nu au vrut să joace. Poate cea mai mare problemă a noastră nu a fost că ne-am luptat cu Timișoara, cât ne-am luptat cu Federația Română de Fotbal, cu cei care au acoperit, au ținut spatele acestui gest iresponsabil. Acolo s-a întâmplat o făcătură, o simulare, pentru care trebuia să primească cartonaș. Ne-am îndreptat la Comisia de Recurs cu toate probele și rezultatul l-ați văzut. S-a îndreptat eroarea generată de  Comisia de Disciplină, s-a făcut dreptate, pentru că hotărârea emisă de Comisia de Disciplină nu avea cum să stea în picioare”, a spus Toader Ștefu.  

Despre decizia Comisiei de Recurs a vorbit și președintele de la Timișoara, Gabriel Lungu, pentru Pressalert.ro, publicație on-line din Timișoara. Conducătorul clubului din Timișoara a declarat că există posibilitatea ca Informatica să atace decizia Comisiei de Recurs la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne. ”Nu are nicio logică ce a făcut comisia respectivă. Acum sunt la antrenament și voi discuta cu băieții, în mod normal mergem la TAS. Pentru că e aberant. Ne-au spus că nu am participat la un meci care a fost reprogramat. Nu de către noi, ci de către comisia de organizare a competiției. Nu poți tu ca o comisie de apel să anulezi o hotărâre a acelei comisii de competiții… Cum să spună că nu m-am prezentat la un meci acasă. Nu eu am anulat meciul”, a spus președintele clubului din Timișoara pentru Pressalert.ro.

Altfel, United și Informatica Timișoara se vor întâlni în ultimul meci din sezonul regulat al Ligii I, sâmbătă, 7 aprilie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor Dunărea.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger