Home » » Toader Ștefu: ”Informatica Timișoara se cam joacă cu competiția. Merită sancționați”

Toader Ștefu: ”Informatica Timișoara se cam joacă cu competiția. Merită sancționați”

foto: Sorin Pană / Sportul ilustrat

Vicecampionii de la United au încheiat sezonul regulat din Liga I cu o victorie, scor 10 - 0, în fața unei părți din echipa de juniori a celor de la Informatica Timișoara. Meciul a durat puțin peste 23 de minute, după ce oaspeții au ieșit accidentați unul după altul. Președintele CS Unitd, Toader Ștefu, a declarat, la finalul jocului că echipa din Timișoara trebuie sancționată de FRF pentru cele întâmplate. ”Informatica la Galați era un meci tare, un meci de văzut. Pentru noi Informatica a rămas o enigmă, se cam joacă cu competiția, merită sancționați. Nu au arătat fair  play cred ca Federația nu mai poate tolera asemenea elemente. Au trimis acești copii la Galați, ca mieii  la tăiat în ajunul Paștelui. Este un gest iresponsabil. Informatica este ceea ce ați văzut azi o enigmă pentru noi. S-ar putea să jucăm finala cu ei, dar nu ne dorim o finală de genul ăsteia”.    

Altfel, United a încheiat sezonul regulat din Liga I pe locul doi și va juca în grupa semifinală B alături de: FK Odorhei și Dunărea Călărași. Debutul în play - off- ul Ligii I este programat pentru 14 aprilie, de la ora 18.00, când United va juca pe terenul celor de la Dunărea Călărași.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger