Home » » United a învins cu 10-0 Timișoara. Meciul a durat doar 23 de minute!

United a învins cu 10-0 Timișoara. Meciul a durat doar 23 de minute!


Final de sezon regulat trist în Liga I de futsal. Ceea ce trebuia să fie derby-ul orgoliilor, United - Informatica Timișoara, a fost doar o nouă dovadă de lipsă de respect a clubului din Timișoara față de competiție. Jocul, ultimul din sezonul regulat, a fost abordat de Informatica cu doar șapte jucători, o linie, doi portari, și un jucător de schimb, dintre care patru juniori. 

United și-a respectat blazonul și a abordat meciul cu echipa tip, iar la pauză tabela indica  7 - 0. Din minutul 18 al jocului echipa din Timișoara a jucat cu trei oameni în câmp, după ce trei ”informaticieni” s-au accidentat unul câte unul, iar în poartă a intrat unul dintre jucătorii din câmp. Accidentările timișorenilor s-au înlănțuit, iar după 1.47 minute de joc din repriza secundă s-a mai accidentat un jucător, Informatica a jucat în doi plus unu, iar apogeul a fost atins după 2.30 minute de joc când echipa din Timișoara a rămas cu un singur jucător de câmp și un portar. Arbitrii au fluierat finalul jocului la scorul 10 - 0 pentru United. Pentru United cele zece goluri au fost marcate de: Adrian Lașcu 4, Varela 3, Cireș, Burdujel, Borges. 

Vitor Hugo Costa a trimis în teren formula: Wellington Silva, Răzvan Cătinean - portari; 

Burdujel, Varela, Lașcu, Borges -  Covaci, Crăciun, Tudose, Octavian Cireș - Vasile Boubătrân, Andrei Apostol, Cosmin Petică.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger