Home » » Vicecampionii de la United au început cu victorie grupele semifinale

Vicecampionii de la United au început cu victorie grupele semifinale


În prima ligă de futsal au debutat meciurile din grupele semifinale, play - off. Vicecampionii de la United, liderul grupei semifinale B după sezonul regulat, au jucat în prima etapă din grupe pe terenul celor de la Dunărea Călărași - locul trei în grupă. 

La pauza jocului de la Călărași United conducea cu scorul 1 - 0 după golul marcat de Burdujel. În partea secundă echipa pregătită de  Vitor Hugo Costa s-a desprins la 2 - 0, după golul lui Cireș. Echipa lui Marian Șotârcă (fost campion cu United în anul 2011), a redus din handicap, însă imediat Varela a desprins United la 3  - 1. Gazdele au revenit în joc și s-au apropiat la 3 - 2, iar scorul final a  fost stabilit de Adrian Lașcu, gol marcat în poarta goală, echipa din Călărași juca fără portar în căutarea egalării.   

United conduce în Grupa semifinală B cu 6 puncte, după prima etapă din play-off,, locul doi este ocupat de FK Odorheiu Secuiesc cu două puncte, iar Dunărea Călărași este pe trei fără puncte. În etapa a doua din grupa semifinală United stă, FK Odorhei și Dunărea Călărași se vor întâlni sâmbătă, 21 aprilie, urmând ca vicecampionii de la United să joace în etapa a treia, 25 aprilie, pe teren propriu cu FK Odorheiu Secuiesc.      
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger