Home » » VOLEI: Arcada joacă sâmbătă cu Tricolorul Ploiești, meci în care se poate decide titlul în Divizia A1

VOLEI: Arcada joacă sâmbătă cu Tricolorul Ploiești, meci în care se poate decide titlul în Divizia A1


În Divizia A1 masculină de volei sunt programate sâmbătă meciurile din penultima etapă a sezonului, etapa a 31-a. După înfrângerea de etapa trecută, scor 0 - 3, de la București, cu Steaua, cei de la Arcada și-au redus șansele de a câștiga, în premieră, titlul de campioni ai României. Sâmbătă, de la ora 13.30, la Sala Sporturilor Dunărea, gălățenii vor juca cu Tricolorul Ploiești, liderul campionatului, echipă ce are nevoie să câștige doar două puncte pentru a deveni campioană. 

Înaintea jocului de sâmbătă distanța din clasament din Arcada și Tricolorul este de patru puncte. Șansele gălățenilor de a deveni campioni sunt, dar teoretice. Arcada trebuie să învingă sâmbătă de trei puncte, scor 3 - 0 sau 3 - 1, gălățenii trebuie să învingă și în ultima etapă cu 3 - 0 sau 3 - 1 la Craiova, în timp ce Tricolorul trebuie să piardă cele două jocuri rămase de disputat de la Galați și Zalău.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger