Home » » Ai nevoie de aceste lucruri pentru a deveni un parior de top

Ai nevoie de aceste lucruri pentru a deveni un parior de topPariorii de top nu sunt cei care se pricep cel mai bine la sport. Altfel, fotbaliștii din ligile inferioare din România ar renunța la cele câteva sute de lei pe care primesc pe lună (dacă le primesc) și s-ar face pariori profesioniști.La fel crede și Marian Aliuță. Într-un interviu acordat pentru site-ul comunității pariorilor online din România, Aliuță a pus inspirația pe primul loc în topul calităților pe care trebuie să le ai pentru a câștiga la pariuri. El este un parior inspirat. Pentru că nu mai face parte din lumea fotbalului – având o afacere în domeniul construcțiilor – fostul mijlocaș al Stelei își permite să posteze periodic bilete câștigătoare pe pagina personală de Facebook.

Trebuie să cunoști sportul pe care parieziDesigur, inspirația este importantă, însă un parior cineva care vrea să câștige bani constant din această activitate trebuie să țină cont și de alte aspecte. În primul rând, trebuie să cunoști foarte bine sportul pe care joci. Cu cât ai o experiență mai bogată, cu cât vezi mai multe meciuri de fotbal (dacă pariezi pe fotbal), de tenis (dacă pariezi pe tenis), de baschet ș.a.m.d. cu atât cunoști mai bine participanții la competiție și poți anticipa turnura pe care urmează să o ia jocul.

Este obligatoriu să știi tot ce mișcă în acel domeniu. Ce conexiuni există între conducerile cluburilor, ce rivalități, dacă la o echipă sunt conflicte sau probleme financiare, dacă antrenorul este susținut de jucători sau, dimpotrivă, aceștia doresc să îl demită. De exemplu, dacă o echipă care are nevoie disperată de puncte joacă împotriva unui adversar pe care l-a ajutat în sezonul precedent, este foarte probabil ca favorul să fie întors. De asemenea, un fotbalist care a fost dat afară „pe ușa din dos” de la o echipă va juca cu foarte mare determinare împotriva acelei echipe. Exemplele pot continua. Sunt chestiuni de culise, coroborate cu informațiile la zi despre absenți și despre echipe probabile.

Ia-o pas cu pasO altă virtute a pariorului de top este răbdarea. Mai bine nu te apuci de pariuri dacă ai impresia că te vei îmbogăți peste noapte. În acest domeniu se aplică politica pașilor mărunți, potrivit unui plan bine pus la punct. Dacă vrei să fii pe plus la finalul lunii, trebuie să corelezi miza maximă cu gradul de risc. Specialiștii recomandă o miză de 10% din bankroll pentru pariul despre care crezi că are o probabilitate maximă de câștig. În caz contrar, dacă pierzi o parte mai mare din bugetul total pe un singur pariu, impactul psihic este devastator și vei ajunge să joci toți banii. Sunt două reguli de aur care se întrepătrund: 1.Să nu joci niciodată la recuperare; 2. Să nu pui niciodată tot bugetul pe un singur pariu, indiferent cât de sigur pare acel pariu.


Specializează-te


Planul jocului poate însemna și să pui accentul pe o anumită opțiune de pariere. De exemplu, poți să te specializezi în pariurile pe cornere, sau pe total goluri, sau pe cartonașe galbene. Îți vei face baze de date cu site-urile pe care găsești statistici pe aceste nișe și îți va fi ușor să câștigi, raportând cifrele la context.

O altă condiție este să joci la cele mai bune case de pariuri. Este mult mai la îndemână să pariezi la agenții online, din motive diverse: confort, cote mai mari, ofertă mai bogată, platformă live, platformă de video streaming live etc. Mai nou, și operatorii de jocuri de noroc offline pun un accent mare pe Internet. De exemplu, joci la agenția stradală, apoi verifici online biletul la Casa Pariurilor.

Inspirație, cunoștințe solide, organizare, atenție la detalii, ambiție, disciplină. De aceste lucruri ai nevoie, în principiu, pentru a deveni un parior de top.Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger