Home » » Aproape de surpriză. Phoenix a pierdut la limită cu U BT și se oprește în sferturile LNBM

Aproape de surpriză. Phoenix a pierdut la limită cu U BT și se oprește în sferturile LNBM

 
 
Baschetbaliștii de la Phoenix au fost aproape să producă surpriză în meciul trei al seriei din sferturile de finală LNBM cu campionii de la U BT Clul - Napoca. Primul meci de la Galați din play - off, după o pauză de un sezon, a fost cedat de echipa lui Florin Nini, la limită, scor 67 - 71.  Campionii au intrat mai bine în meci și au câștigat primul sfert la o posesie, scor 26 - 23, ultimul coș al parțialului a fost marcat de Threatt, de afară, pe sirenă. Phoenix a echilibrat tabela în sfertul secund, câștigat de gălățeni, scor 14  -11, iar la pauza mare cele două echipe se aflau la egalitate, scor 37 - 37, clujenii au stabilit scorul după prima jumătate de meci din două libere.
În sfertul trei s-au impus clujenii la o posesie, scor 18 - 16, la fel ca la finalul precedentului parțial campionii au marcat punctele în ultimele secunde, din două libere. Ultima parte a jocului, câștigată de Cluj la o posesie, scor 16 - 14, a fost începută mai greu de Phoenix, gălățenii au marcat în primele cinci minute un singur puncte în timp ce Clujul a reușit 12. În finalul meciului, cu 55 de secunde rămase de disputat echipa lui Florin Nini s-a apropiat la o posesie, scor 67 - 70, dar nu a reușit mai mult, chiar dacă Jarvis Threatt a fost de două ori la linia de aruncări libere, tote ratate. 
Cel mai bun marcator de la Phoenix a fost Jarvis Threatt cu 16 puncte, pentru Phoenix au mai marcat: Pavlovic 14p, Măciucă 11p, Miller 6p, Artino 6p, Gugino 4p, Sabău 3p, Hadzifezovic 3p, Andrei 3p, Petrișor 1p. Tony Gugino, cel mai bun recuperator din LNBM, a fost și astăzi cel mai bun recuperator cu 11 ”rebound-uri”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger