Home » » Arcada e în finala Cupei după victoria entuziasmantă cu VM Zalău

Arcada e în finala Cupei după victoria entuziasmantă cu VM ZalăuVoleibaliștii de la Arcada au obținut calificarea în finala Cupei României după ce au învins în minimum de seturi VM Zalău - finalista precedentei ediții a competiției. Gălățenii nu le-au lăsat nici o șansă celor de la Zalău, în nici una dintre cele trei secvențe ale jocului sălăjenii nu au arătat că pot învinge gruparea gălățeană. 

Arcada a început mai greu meciul, sălăjenii au condus primii, 3 - 1, 6 - 3, 8 - 3, la primul timp tehnic de odihnă al jocului. La reluare  Arcada a egalat la 8, după câteva momente de egalitate gălățenii au intrat în avantaj, scor 16 - 13 la al doilea time - out tehnic. Finalul de parțial le-a aparținut gălățenilor, Bala, Kovacevic și Spânu au stabilit scorul primului parțial 25 - 19 pentru gazde. 

Al doilea set a fost câștigat Arcada cu scorul 25 - 10 (8 - 2, 16 - 7, 21 8), probabil cel mai clar set câștigat de gălățeni cu o echipă din top 6. Zalăul a plecat mai bine în setul trei, sălăjenii au condus cu 5 -2, Arcada a recuperat până la time - out- ul de la punctul opt, 8 - 7 Zalău, după câteva momente de echilibru VM Zalău a intrat în avantaj, scor 16 - 14 la al doilea timp tehnic de odihnă și 19 - 15 aproape de finalul setului. Arcada a egalat la 19, apoi a trecut în avantaj, scor 20 - 19 după un blocaj al lui Ferreira Rangel, Finalul de set a fost echilibrat Zalăul a încercat să câștige setul de onoare, Miseikis ratează prima minge de calificare în finală, dar Marian Bala a reușit al 16 -lea punct în semifinala de azi cu care Arcada se califică pentru al doilea sezon consecutiv în finala Cupei României. 

Arcada: Dmytro Filippov - Nikola Kovacevic, Marian Bala, Lucas Ferreira Rangel, Adrian Gontariu (Arvydas Miseikis), Andrei Spânu, Adrian Feher - libero. Antrenori: Nicu Harabagiu și Marian Apostu. 

Mâine, miercuri, 2 mai, de la ora 19.00, Arcada va juca finala Cupei României cu cealaltă învingătoare din semifinale LMV Tricolorul Ploiești.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger