Home » , » Clubul FC Universitatea revine în fața propriilor suporteri cu o dublă pe stadionul Siderurgistul

Clubul FC Universitatea revine în fața propriilor suporteri cu o dublă pe stadionul Siderurgistul

 
 
Cele două echipe de la FC Universitatea vor juca duminică, 6 mai, noi meciuri în competițiile în care sunt angrenate. Jocurile ”panterelor negre” se vor disputa pe terenul sintetic al stadionului Siderurgistul. Ziua de fotbal va fi deschisă de la ora 10..00, de meciul dintre echipa secundă și Progresul București, urmând ca de la ora 16.00, echipa de senioare să joace cu Navobi Iași. 
 
Președintele grupării gălățene, Gabriel Călinescu, ne-a spus că în cele două jocuri de duminică clubul gălățean își poate adăuga cele șase puncte în cont: ”Duminică, 6 mai, vom lupta pentru a obține toate cele șase puncte puse în joc. Avem prima șansă, cu condiția să muncim și să punem totul în folosul echipei”.

Pentru echipa de senioare meciul cu Navobi va fi chiar ultimul înaintea derby-ului de promovare în Liga I de la Constanța, cu Selena.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger