Home » » CSU Galați a câștigat turneul de promovare în Divizia A1

CSU Galați a câștigat turneul de promovare în Divizia A1


Echipa de volei feminin CSU Galați a câștigat și al treilea joc de la turneul de revenire în prima ligă. ”Studentele” pregătite de Ileana Berdilă au trecut cu scorul 3 - 0 de FC Argeș Pitești, în ultimul joc al competiției, meci ce se disputat miercuri la prânz!! Cu trei victorii din trei jocuri, și un singur set cedat, fetele de la CSU Galați au câștigat dreptul de a evolua în prima ligă din sezonul viitor, după un sezon petrecut în Divizia A2. Pe parcursul turneului Ileana Berdilă  -antrenoarea fetelor de la CSU a avut al dispoziție lotul: Ana Maria Berdilă, Iuliana Cazamir, Adriana Dudnic, Ioana Ștefu, Irina Todașcă, Corina Vasile, Teodora Șabloschi, Camelia Vasilie, Laura Vărgolici, Cătălin Pascal, Ionela Vlad, Violeta Stan.  


Alături de CSU Galați în Divizia A1 a promovat CSU Oradea, gruparea bihoreană a câștigat două jocuri: scor 3 - 0 cu FC Argeș Pitești și 3 - 2 cu Rapid, joc în care au revenit de la 0 - 2, și a pierdut unul singur, scor 1 - 3 cu CSU Galați. FC Argeș a încheiat turneul cu o victorie, scor 3 - 2 cu Rapid, și două înfrângeri: 0 - 3 cu CSU Galați și CSU Oradea, în timp ce Rapid București a pierdut toate cele trei jocuri din turneu.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger