Home » » CSU Galați deschide, luni, turneul de promovare în prima ligă

CSU Galați deschide, luni, turneul de promovare în prima ligăDe luni până miercuri, la Sala Sporturilor Dunărea, se va disputa turneul de promovare în Divizia A1 feminină de volei. La turneu participă patru echipe, calificate în precedentele faze ale Diviziei A2. Din seria Est vor participa CSU Galați - gazdele turneului, și Rapid București, din Vest vor lupta pentru promovarea în primul eșalon CSM Oradea și FC Argeș Pitești. 

În urma stabilirii programului turneul va fi deschis luni, de la ora 17.00, de jocul dintre CSU Galați și Rapid București, urmând ca de la ora 19.00, să joace CSU Oradea și FC Argeș. A doua zi de turneu, marți, 29 mai, va începe de la ora 17.00, cu jocul dintre CSU Galați și CSU Oradea, iar de la ora 19.00, vor juca Rapid și FC Argeș. Miercuri, în deschiderea zilei, de la ora 11.00, vor juca Rapid și CSU Oradea, iar de la ora 13.00, CSU Galați va întâlni FC Argeș. Turneul se va disputa pe sistemul fiecare cu fiecare, iar la finalul celor șase jocuri primele două clasate vor promova în prima ligă feminină de volei.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger