Home » , , , , » CSU a realizat scorul etapei, Zimbrul a depășit borna celor 100 de goluri marcate, în etapa a 23-a din Liga a IV-a

CSU a realizat scorul etapei, Zimbrul a depășit borna celor 100 de goluri marcate, în etapa a 23-a din Liga a IV-a


foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat
Echipele din Liga a IV-a Galați - primul eșalon fotbalistic județean, au susținut jocurile din etapa a 23-a, din cele 26 ale sezonului. A fost o etapă la discreția favoritelor, echipele din partea superioară a clasamentului au obținut victorii pe linie.

Liderul, CSU ”Dunărea de Jos”, a jucat pe terenul penultimei clasate Avântul Drăgănești și s-a impus cu scorul 7 - 1, acesta fiind și scorul etapei. Zimbrul Slobozia Conachi, echipa de pe locul doi, a trecut, cu scorul 4 - 0, la Costache Negri de gazdele de la Viitorul. În victoria de la Costache Negri Zimbrul a trecut bariera celor 100 de goluri marcate în acest sezon. Gloria Ivești s-a deplasat pe terenul ultimei clasate Juventus Toflea și a câștigat cu scorul 5 - 2. În celelalte jocuri ale etapei Agrostar Tulucești a învins, scor 2 - 1, la Umbrărești, echipa gazdă Viitorul, Quantum Club Galați a trecut de Muncitorul Ghidigeni cu scorul 4 - 0, iar în ultimul meci al etapei Victoria Independența a  trecut la limită, scor 1 - 0, de Avântul Vânători.

Echipa Universității ”Dunărea de Jos” Galați conduce în Liga a IV-a cu 52 de puncte din 20 de jocuri, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul doi, Zimbrul Slobozia Conachi, 52 de puncte, 20 de jocuri, cele două echipe sunt departajate de golaveraj, CSU 97 - 16 (+81), Zimbrul 103 - 26 (+77). Unirea Braniștea, echipă ce a stat în etapa a 23-a, este pe locul trei cu 49 de puncte, 20 de jocuri, Gloria Ivești este pe locul patru cu 44 de puncte, 20 de jocuri, iar  Agrostar Tulucești încheie plutonul din prima parte a clasamentului cu 40 de puncte, 21 de jocuri.

Etapa a 24-a, antepenultima, programează jocurile: CSU ”Dunărea de Jos” - Juventus Toflea, Gloria Ivești - Viitorul Costache Negri, Zimbrul Slobozia Conachi - Victoria Independența, Avântul Vânători - Quantum Club Galați, Muncitorul Ghidigeni - Viitorul Umbrărești, Agrostar Tulucești - Unirea Braniștea, Avântul Drăgănești stă.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger