Home » » Duminică, sărbătoarea promovării la FC Universitatea

Duminică, sărbătoarea promovării la FC Universitatea

foto: FC Universitatea Galați

Duminică, 27 mai, de la ora 11.00, pe stadionul Siderurgistul, prima echipă a clubului FC Universitatea Galați va juca  ultimul meci din actuala ediție a ligii secunde. Partenere în ultimul joc al sezonului pentru fetele pregătite de Gabi Călinescu și Alexandru Caracaș vor fi fetele de al Viitorul Reghin - ultima clasată din serie. 

Cu prilejul jocului de duminică clubul gălățean va sărbători promovarea în prima ligă feminină, Liga I. Promovarea în elită a fost obținută după victoria de etapa trecută, scor 3 - 1, de la Constanța, cu Selena - echipă cu care s-a luptat pentru promovare întreg sezonul. ”Ne-am îndeplinit obiectivul impus de noi la începutul sezonului, duminică vă așteptam la ultimul meci din Liga 2 și vă mulțumim pentru susținerea acordată”, ne-a spus unul dintre antrenorii și președintele de la FC Universitatea, Gabi Călinescu. 

Jocul de duminică va fi condus de o brigadă de arbitri gălățeni. La centru va fi Ionuț Constantinescu, iar asistenții jocului vor fi: Daniel Băraru și Florin Iftode. În tur, la Reghin, FC Universitatea s-a impus cu scorul 8 - 0. 


Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger