Home » , » După înfrângerea de la Bacău, Oțelul a ratat promovarea în Liga a II-a

După înfrângerea de la Bacău, Oțelul a ratat promovarea în Liga a II-a

foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat
Suporter Club Oțelul Galați a înregistrat vineri a doua înfrângere din Liga a III-a. Înfrângerea, survenită în penultima etapă a sezonului, este sinonimă cu ratarea obiectivului, promovarea în Liga a II-a. Învingătoarea Oțelului, Aerostar Bacău a acumulat punctele necesare pentru a promova matematic în Liga secundă cu o etapă înainte de final. Meciul de la Bacău a fost pierdut de Oțelul la limită, scor 0 - 1, gazdele au marcat golul victoriei în minutul 72. 
 
Conform sport.bacăul.ro , Oțelul a irosit trei mai ocazii de gol, în prima repriză, toate trei prin Bahnașu. Ultima dintre ele de cascadorii râsului. La ultima fază a primei reprize, gălățeanul i-a depășit pe Potcoavă și Masella, a rămas singur cu poarta goală dar, în loc să trimită balonul cu latul în plasă, s-a întors și a pasat lateral pentru Cârjan, care a ratat. În partea secundă, golul a adus cu sine și o epidemie de cârcei în tabăra gazdelor, oaspeții s-au năpustit către poarta băcăuană, au ratat alte două ocazii monumentale. 

Oțelul: Udeanu – David, Matei, Moglan (90 Manău), Vasile (83 Stoian) – Crihană, Vlad – Sălăgeanu, Necșulescu (84 Muscă), Bahnașu (71 Bârlădeanu) – Cîrjan. Antrenor: Alexandru Ciobanu. 

Indiferent de rezultatele ultimei etape, Oțelul va juca pe teren propriu cu AFC Hărman, 26 mai, ora 18.00, echipa gălățeană va încheia sezonul de debut în Liga a III-a pe locul trei. În partea de sus a clasamentului situația, cu o etapă înainte de final este: 1. Aerostar 67 de puncte, 2. FK Miercurea Ciuc 63 de puncte, 3. SC Oțelul 59 de puncte.  
 
Înfrângerea de la Bacău este prima pe banca tehnică a Oțelului pentru antrenorul principal Alexandru Ciobanu. Tehnicianul gălățean a preluat echipa în etapa a X-a, după prima înfrângere din Liga a III-a, 1 - 2 la Roman. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger