Home » , , , » Etapa restantă din Liga a IV-a se joacă după finalul campionatului

Etapa restantă din Liga a IV-a se joacă după finalul campionatului


Programată inițial pentru data de 25 martie, dar amânată atunci din cauza condițiilor meteorologice, etapa a 16-a din Liga a IV-a, se va disputa după ultima etapă a campionatului, în jurul datei de 10 iunie. Etapa a 26-a, ultima din acest sezon, conform programării inițiale, se va juca în jurul datei de 3 iunie, iar runda restantă a fost programată să se dispute după ultima etapă din campionat.

 Cel mai important joc din etapa restantă este derby-ul dinte CSU ”Dunărea de Jos”, echipa de pe locul doi Liga a IV-a, dar cu prima șansă la titlu, și Unirea Braniștea, campioana de toamnă, ocupanta locului trei în clasamentul la zi din Liga a IV-a. 

Celelalte jocuri din etapa restantă se vor disputa după programul: Muncitorul Ghidigeni - Zimbrul Slobozia Conachi, Agrostar Tulucești - Gloria Ivești, Viitorul Umbrărești - Avântul Drăgănești, Quantum Club Galați - Juventus Toflea și Victoria Independența - Viitorul Costache Negri. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger