Home » » FC Universitatea a promovat în Liga I după victoria din ”finala” de la Constanța

FC Universitatea a promovat în Liga I după victoria din ”finala” de la ConstanțaÎn penultima etapă din campionatul Ligii secunde prima echipă de la FC Universitatea a jucat ”finala” pentru promovarea în Liga I cu Selena Constanța. ”Finala” s-a jucat la Constanța, pe stadionul Farul, și a fost câștigată de ”pantere” cu scorul 3 - 1. Loredana Nica a deschis scorul în minutul 13, Carmen Marcu a dublat avantajul în minutul 17, acesta fiind și scorul primei părți. La două minute de la reluarea jocului gazdele au redus din diferență, dar în finalul meciului, minutul 89, Carmen Marcu a stabilit scorul final 3  -1.   

După victoria de la Constanța FC Universitatea, (37 de puncte), are un avans de trei puncte în fruntea seriei I din Liga a II-a și a promovat în Liga I indiferent de rezultatele din ultima etapă. Duminică, 27 mai, de la ora 11.00, FC Universitatea va juca pe teren propriu, stadionul Siderurgistul, cu Viitorul Reghin - ultima clasată din serie. Selena Constanța, locul 2 , 34 de puncte, va juca în ultima etapă pe terenul celor de la Onix Râmnicu Sărat, locul 3 în clasamentul la zi.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger