Home » » Finala Ligii I United - Informatica Timișoara continuă marți, la Polivalentă

Finala Ligii I United - Informatica Timișoara continuă marți, la PolivalentăDupă victoria de luni a celor de la Informatica Timișoara, cu scorul 1 - 0, finala campionatului Ligii I  de futsal continuă marți, 15 mai, de la ora 18.30, la Sala Sporturilor Dunărea, cu meciul doi al seriei. Finala este programată să se dispute după sistemul cel mai bun din cinci jocuri, echipa care va ajunge la trei victorii va deveni campioană. 

După cele două jocuri la Galați, luni și marți, 14 - 15 mai, sunt programate jocurile de la Timișoara, luni, 21 și marți, 22 mai, de la ora 19.00, iar meciul decisiv, dacă va fi cazul, este programat să se dispute la Galați, în jurul datei de 27 mai. După primul meci al finalei Informatica conduce cu scorul 1 - 0 la general și mai are nevoie de două victorii pentru a deveni campioană.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger