Home » , , , , » Flacăra Pechea și Voința Cudalbi au produs surprizele din turul doi al Cupei

Flacăra Pechea și Voința Cudalbi au produs surprizele din turul doi al Cupei


Echipele din cele două ligile județene, a IV-a și a V-a, au susținut miercuri jocurile din turul secund al Cupei României. Surprizele etapei de Cupă s-au produs la jocurile de la Pechea și Cudalbi. Flacăra Pechea, echipa de pe locul trei în Liga a V-a, a învins și eliminat revelația sezonului din Liga a IV-a Agrostar Tulucești, locul 5 în clasamentul la zi din Liga a IV-a. Echipa din Pechea s-a impus cu scorul 3 - 1 și a făcut pasul în turul 3 al competiției KO. Cealaltă echipă din Liga a V-a care a reușit calificarea în turul 3 este liderul din al doilea eșalon județean. Voința Cudalbi a învins pe teren propriu cu scorul 4 - 1 Viitorul Costache Negri. 

În celelalte jocuri din turul secund al Cupei, liderul din Liga a IV-a, CSU ”Dunărea de Jos” a învins, scor 9 - 1 la Schela, echipa locală ACS Lascăr Schela, Zimbrul Slobozia Conachi a eliminat Mălina Smârdan (Liga a V-a), după victoria de la Smârdan, scor 4 - 2, Muncitorul Ghidigerni a făcut pasul în turul 3 al Cupei după victoria la limită, 3 - 2, de pe terenul celor de la Juventus Toflea, Gloria Ivești s-a calificat în turul trei după victoria 3 - 1 de la Drăgănești, cu Avântul, după ce la pauză socrul era egal 1 - 1, Unirea Braniștea a obținut calificarea în turul trei la ”masa verde”, cu scorul 3 - 0, în dauna celor de la Viitorul Umbrărești, rezultat omologat de Comisia de Competiții AJF Galați, iar Avântul Vânători s-a calificat în următoarea fază a Cupei după victoria de la Galați, scor 5 - 2, cu cei de la Quantum Club Galați.      
 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger