Home » , , , » Fotbal și caritate, sâmbătă, la Oțelul - AFC Hărman

Fotbal și caritate, sâmbătă, la Oțelul - AFC Hărman


Suporter Club Oțelul Galați închide primul sezon în Liga a III-a sâmbătă, 26 mai, de la ora 18.00, pe stadionul Oțelul, cu un joc contra celor de la AFC Hărman. Jocul cu echipa din Hărman nu mai poate influența poziția în clasament a gălățenilor la finalul sezonului, indiferent de deznodământ SC Oțelul va încheia sezonul de debut în Liga a III-a pe locul trei. Înaintea jocului de sâmbătă SC Oțelul este pe locul 3 cu 59 și nu mai poate depăși echipa de pe locul doi FK Miercurea Ciuc, locul 2, 63 de puncte.

Altfel, dacă miza jocului nu este, organizatorii anunță sprijinirea unui nou caz umanitar: ”facem un apel către toți suporterii noștri și către întreaga comunitate locală să sprijine acest demers fie prin achiziționarea de bilete la jocul SC Oțelul Galați – AFC Hărman, iar din încasările rezultate jucătorii și staff-ul tehnic al SC Oțelul Galați vor participa la „Semimaraton Galați 2018”, unde vor susține cauza lui Nicolas, fie prin înscrierea directă la acest eveniment caritabil”, este comunicatul clubului gălățean.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger