Home » , » FUTSAL: Echipa de juniori United a câștigat grupa regională din CN U 19 și joacă pentru calificarea la turneul final

FUTSAL: Echipa de juniori United a câștigat grupa regională din CN U 19 și joacă pentru calificarea la turneul final


Prin victoria, scor 12 - 8, cu Dunărea Călărași, din ultima etapă a grupei regionale, echipa de juniori  United Galați a câștigat grupa a II-a din Campionatul Național juniori sub 19 ani. Formația pregătită de Cristi Ștefu și Costel Străinu a adunat un total de 25 de puncte în 10 jocuri, opt victorii, o remiză, o înfrângere, linia statistică fiind întregită de golaverajul 83 - 40 (+43). 

Ca urmare a câștigării grupei regionale United își va continua parcursul în CN U 19 cu jocurile din Faza a II-a, play-off-ul grupei regionale. Gruparea gălățeană va juca baraj pentru accederea în Faza a III-a cu echipa de pe locul patru din grupa regională, Viitorul Buzău. Barajul se va juca în sistem tur - retur, cu meciul decisiv pe terenul cu clasare mai bună la finalul grupei regionale, United. Meciul tur duminică, 6 mai, la Buzău, de la 11.00, returul peste trei zile, miercuri, 9 mai, de la ora 16.00, la sala Dunărea. 

Conform regulamentului de aici câștigătoarea barajului se va califica în cea de a treia Fază a Campionatului Național. În Faza a III-a se vor forma patru grupe de trei echipe, pe criteriul geografic, meciuri tur- retur, iar primele  două clasate din grupă vor obține calificarea la Turneul Final al Campionatului Național sub 19 ani.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger