Home » , » Handbalistele de la CSU au învins clar Timișoara și se mențin în Liga Florilor

Handbalistele de la CSU au învins clar Timișoara și se mențin în Liga Florilor


Handbalistele de la CSU Danubius au obționut victoria necesară pentru menținerea în Liga Florilor, după primul joc de la barajul de menținere / promovare în LNHF. Gruparea gălățeană a învins cu scorul 27 - 19, în jocul cu SCM Timișoara - echipă considerată principala adversară pentru locul din prima ligă. Jocul cu divizionara secundă, disputat pe teren neutru, la Cisnădie, a fost total la discreția echipei lui Vali Costa. La pauză scorul a fost 14 - 9 în favoarea gălățencelor, iar diferența maximă s-a înregistrat în finalul jocului, +10 CSU. 

Macedoneanca Elena Livrinikj a fost cea mai bună marcatoare a jocului cu opt goluri marcate. Pentru CSU au mai marcat: Andreea Taivan 6g, Ala Sheiko 4g, Denisa Șelever, Daciana Curtean - Balaban, Dajana Jovanoska - câte două goluri, Tamare Bokaric, Iulia Artean, Nicoleta Safta - completează lista marcatoarelor cu câte o reușită. 

Sâmbătă, de la ora 18.00, CSU Danubius va juca cu CSU Știința București ultimul meci al seriei secunde de la barajul de menținere / promovare în LNHF.  După două etape din seria secundă CSU Danubius conduce cu 3 puncte, 1 joc, SCM Timișoara este pe 2 cu 3 puncte, 2 jocuri, iar CSU Știința București este pe 3 fără puncte, 1 joc.     
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger