Home » , , , » În Liga a V-a, duminică, se joacă derby-ul campionatului, Voința Cudalbi - Mălina Smârdan

În Liga a V-a, duminică, se joacă derby-ul campionatului, Voința Cudalbi - Mălina SmârdanPrimele două clasate din Liga a V-a, Voința Cudlbi și Mălin Smârdan, se vor întâlni în etapa a 19-a, în derby-ul campionatului din cel de al doilea eșalon fotbalistic județean. Meciul în care se poate decide campioana se va disputa duminică, 13 mai, de la ora 13.00, pe terenul din Cudalbi.  Derby-ul este abordat de gazde de pe primul loc în Liga a V-a cu 40 de puncte din 17 jocuri, patru puncte, dar și un joc în plus față de campioana ultimelor două ediții, Mălina Smârdan, 16 jocuri, 36 de puncte. Meciul tur, de la Smârdan, s-a încheiat cu victoria celor din Smârdan cu scorul 2 - 1, la pauză 1 - 0, cu golul victoriei marcat pe final de jucătorii campioanei. 

În etapa a 19-a mai sunt programate jocurile: Siretul Piscu - ACS Lascăr Schela, Unirea Hanu Conachi - Foresta Șendreni, Prutul Vlădești - Flacăra Pechea, Inter Tudor Vladimirescu - Zorile Grivița și Voința Cișmele - Avântul Matca. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger