Home » » Înfrângere la limită pentru United în primul meci din finala Ligii I

Înfrângere la limită pentru United în primul meci din finala Ligii IA șasea finală din istorie, a treia de campionat, a fost începută de United cu o înfrângere. Primul meci din finala cu Informatica Timișoara a fost pierdut de United, la limită scor 0 - 1. La pauză cele două echipe au intrat la egalitate 0 - 0. Prima mare ocazie de gol a finalei a fost irosită de Cireș, din șase metri, peste poartă, după 12 minute de joc.  United a rămas în joc în prima parte grație intervențiilor portarului Wellington, cea mai importantă cu nouă secunde înainte de finalul primei părți la un șut al lui Rakic.

Partaa secundă a fost mai animată, cu mai multe ocazii de poartă. Wellington a scos în fața lui Deco și Rakic, Crăciun a încercat să îl învingă pe Iancu spectaculos cu călcâiul, dar veteranul portar al timișorenilor a respins în corner. În minutul 14 echipa din Timișoara a acumulat cinci greșeli, în același minuta au acumulat-o și pe a șasea, iar United a beneficiat de o lovitură de la zece metri. Andrian Lașcu nu a putut să îl învingă pe Iancu nici din șut de penalitate. În finalul jocului, minutul 17, Wellington a intervenit salvator la Simic, însă portarul brazilian nu a mai putut interveni peste un minut în fața aceluiași Simic. La scorul  0 -1  Vitor Hugo Costa a solicitat timp de odihnă, la reluare Andrian Lașcu a preluat sarcini de ”portar zburător”. United a fixat Informatica în propria jumătate, însă fără efect, cea mai importantă ocazie de a marca a avut-o Burdujel în ultima secundă, șutul internaționalului din Moldova a fost apărat de Vlad Iancu. 

Finala United - Informatica Timișoara continuă mâine, marți, 15 mai, de la ora 18.30, cu meciul doi al seriei. La meciul de astăzi ”Polivalenta” a fost plină, însă ”vulcanul” nu s-a declanșat de prea multe ori. 

United: Wellington Silva, Răzvan Cătinean - portari; 

Constantin Burdujel, Andrian Lașcu, Magnus Varela, Kailon Borges 

Andrei Crăciun, Bogdan Covaci, Viorel Cojoc, Ovidiu Tudose, Octavian Cireș 

Cosmin Petică, Andrei Apostol, Vasile Boubătrân.

Antrenori: Vitor Hugo Costa și Alexandru Tănăsilă.       
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger