Home » , » Liga a V-a continuă cu etapa a 21-a, penultima

Liga a V-a continuă cu etapa a 21-a, penultimaEchipele din Liga a V-a au programate duminică, 27 mai, meciurile din etapa a 21-a, penultima din acest sezon. Cinci din cele șase jocuri ale etapei sunt programate să se dispute de la ora 11.00, Siretul Piscu - Unirea Hanu Conachi, Prutul Vlădești - Mălina Smârdan, Inter Tudor Vladimirescu - Lascăr Schela, Voința Cișmele - Flacăra Pechea, Avântul Matca - Zorile Grivița. Ultimul meci al etapei va începe de la ora 14.00, la Șendreni, între gazdele de la Foresta și liderul din Liga a V-a, Voința Cudalbi. 

Cu trei etape rămase de disputat din Liga a V-a, cele două rămase până la finalul sezonului, dar și restanța din 25 marie, etapa a 13-a, Voința Cudalbi conduce în Liga a V-a cu 46 de puncte din 19 jocuri, șapte puncte mai mult, dar și un  joc în plus față de echipa de pe locul doi Mălina Smârdan, 39 de puncte, 18 jocuri. Pe lângă restanța din etapa a 13, din 25 martie, Mălina Smârdan mai are de jucat cu Voința Cișmele, meci restant din etapa a 12-a, 18 martie.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger