Home » , , , , , , , , , , » Manșa tur din sferturile Cupei sub zodia cifrei 5. Învingătoarele au marcat câte cinci goluri

Manșa tur din sferturile Cupei sub zodia cifrei 5. Învingătoarele au marcat câte cinci goluri

foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat

Echipele angrenate în Cupa României au susținut miercuri jocurile din faza sferturilor de finală, manșa tur. În derby-ul sferturilor se duelează Gloria Ivești și Unirea Braniștea. Gruparea din Ivești a luat o opțiune importantă spre calificarea în semifinale după victoria, scor 5 - 2, la pauză 2 - 1, de pe teren propriu, stadionul ”Nicu Nour”, din manșa tur. Muncitorul Ghidigeni a trecut la limită, scor 5 - 4, de cei de la Avântul Vânători, după ce la pauză cele două echipe se aflau la egalitate, scor 3 - 3.  

Zimbrul Slobozia Conachi, liderul din Liga a IV-a, a marcat de cinci ori în victoria, scor 5 - 2, de la Pechea cu echipa de pe locul trei din Liga a V-a, Flacăra Pechea, iar viceliderul din primul eșalon fotbalistic județean, CSU ”Dunărea de Jos”, a înscris de cinci ori în poarta liderului din Liga a V-a, Voința Cudalbi, joc încheiat cu victoria studenților, scor 5 - 1, la pauză 2 - 0. De altfel, toate cele patru învingătoare din tur au marcat câte cinci goluri în sferturi.

Returul este programat să se dispute peste o săptămână, miercuri, 30 mai de la ora 17.30, după programul: Zimbrul Slobozia Conachi - Flacăra Pechea, (Liga a V-a), CSU ”Dunărea de Jos” - Voința Cudalbi (Liga a V-a), Unirea Braniștea - Gloria Ivești și Avântul Vânători - Muncitorul Ghidigeni. 

Învingătoarele din faza sferturilor de finală vor obține calificarea în semifinale. Învingătoarea din sfertul Gloria Ivești - Unirea Braniștea va juca în semifinale cu învingătoarea dintre Flacăra Pechea și Zimbrul Slobozia Conachi, în timp ce în cealaltă semifinală vor juca învingătoarele din sferturile Muncitorul Ghidigeni - Avântul Vânători și Voința Cudalbi - CSU.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger