Oțelul – la două puncte de lider după etapa a 26-a

28
foto: SC Oțelul/facebook
În campionatul Ligii a III-a s-au disputat meciurile din etapa a 26-a din cele 30 ale sezonului. Cele două echipe gălățene din al treilea eșalon au jucat cu reprezentatele Brașovului. Oțelul a întâlnit pe teren propriu Olimpic Cetate Râșnov, Lieștiul s-a deplasat la Hărman. 
Suporter Club Oțelul a obținut a 16-a victorie stagională în jocul cu cei de la Râșnov. Gălățenii s-au impus cu scorul 2 – 0, la pauză 1- 0, ambele goluri ale jocului au fost marcate de George Cârjan.Cu cele trei puncte câștigate sâmbătă Oțelul reduce diferența față de echipa de pe primul loc la două puncte. Aerostar Bacău, echipă ce a stat în etapa a 26-a, este pe primul loc în seria I cu 58 de puncte, (24 de jocuri), iar Oțelul este pe doi cu 56 de puncte (25 de jocuri), în lupta pentru promovare mai sunt implicați și cei de la FK Miercurea Ciuc cu 54 de puncte, (24 de jocuri). Pentru Oțelul urmează derby-ul județean cu Sporting Liești, marți, 8 mai, de la ora 18.00. Pe lângă jocul cu echipa din Liești, până la finalul sezonului, Oțelul mai are de jucat cu: Aerostar, la Bacău, etapa a 29-a, și AFC Hărman, la Galați, etapa a 30-a, urmând ca în etapa a 28-a, Oțelul să stea. 
Cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a Sporting Liești a pierdut cu scorul 2 – 5 jocul de la Hărman. pentru echipa din Liești au marcat: Constantinescu și Mihu. În clasament Sporting Liești este pe locul șase cu 40 de puncte.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal