Home » , , » Phoenix a încheiat seria din ”sfertul” cu U BT. ”Meritam o victorie după cum am jucat”

Phoenix a încheiat seria din ”sfertul” cu U BT. ”Meritam o victorie după cum am jucat”

 

Echipa de LNBM a clubului Phoenix a încheiat sezonul după înfrângerea din meciul trei al sfertului cu U BT Cluj - Napoca - campioana României. Tehnicianul grupării gălățene, Florin Nini a spus la finalul jocului că după cele petrecute pe teren echipa sa merita victoria: ”Un meci frumos, un meci mult mai apropiat de ceea ce putem noi juca, din păcate ne-au costat câteva decizii în apărare. Am luptat frumos, am dat totul, puteam câştiga şi trebuia să câştigăm. De aceea sunt puţin trist, că meritam o victorie după cum am jucat. Însă e un final, zic eu, frumos, am jucat cu campioana, le urmăm succes, au făcut un meci bun, au jucători mult  mai experimentați care în momentele importante au decis mult mai bine situația, noi exact în momentele critice am luat alte decizii decât ar fi impuso jocul”, a spus Nini.

Căpitanul de la Phoenix, Tony Gugino, cel mai bun jucător la recuperare din LNBM, a spus după joc că și-ar fi dorit o victorie în special pentru fanii echipei care au susținut echipa tot sezonul. ”Chiar ne doream o victorie pentru fanii noştri. Nu doar pentru noi, ci pentru spectatori. Au fost alături de noi tot anul, au fost grozavi, iar astăzi singura dezamăgire e că nu am reuşit să câştigăm pentru ei. Am demonstrat că avem un nivel bun, că putem juca, dar am avut nevoie de ceva în plus. Din nefericire, aşa se întâmplă uneori în baschet. Mă simt bine după acest sezon, am început uimitor  bine sezonul, am avut câteva probleme cu accidentările, a plecat Cameron, dar Jarvis a făcut treabă bună de când a venit, sunt mândru de echipă, de staff, de toți”, a declarat Tony Gugino.

Antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan, a apreciat parcursul gălățenilor dina cest sezon prin calificarea între primele opt echipe din LNBM.  ”Voiam să terminăm încă din primul meci aici, să nu mai stăm să jucăm un meci. Mă bucur că am şi reuşit, deşi a fost un meci mai greu decât cele de acasă. Echipa din Galaţi a jucat mai bine, mai intens. Cu această ocazie vreau să-i felicit pentru sezonul bun pe care l-au făcut, au reuşit calificarea în play-off lucru pozitiv pentru baschetul din Galați”, a spus Silvășan.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger