Home » , , » Phoenix și Balkan Botevgrad au câștigat Phoenix Junior Cup

Phoenix și Balkan Botevgrad au câștigat Phoenix Junior CupPe parcursul a trei zile, la Sala Sporturilor Dunărea și pe terenul de baschet din fața Polivalentei, șase echipe de copii au susținut jocurile de la Phoenix Junior Cup - ediția a cincea, competiție ce s-a disputat la categoria sub 10 ani și sub 12 ani. 

Alături de juniorii Clubului Phoenix la competiție au mai participat echipele: Buba Basket Sofia, Balkan Botevgrad, Athletic Constanța, CS Buzău si Cuza Sport Brăila. La categoria sub 10 ani s-au impus cei de la Phoenix, în timp ce Balkan Botevgrad a câștigat competiția la categoria sub 12 ani.  
Directorul departamentului de copii si juniori de la Phoenix, Dalibor Destanovic, s-a declarat incantat de reușita turneului. “Ne bucurăm că am reușit să organizam cu succes cea de-a cincea ediție a competiției Phoenix Junior Cup. Vreau să le mulțumesc în primul rand tuturor echipelor participante, partenerilor noștri de la Buba Basket, care au venit din Bulgaria pentru al doilea an la rand. Le mulțumim și părinților care au venit să-și susțină copiii, aici suntem o familie și asta s-a văzut inclusiv la această competiție. Ne dorim să devenim mai buni de la o zi la alta și muncim pentru a obține ceea ce ne propunem”, a spus Dalibor Destanovic.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger