Home » » RUGBY: RCM Galați încheie sezonul din DNS cu un derby pentru locul șase

RUGBY: RCM Galați încheie sezonul din DNS cu un derby pentru locul șase


În Diviza Națională de Seniori sunt programate sâmbătă, 5 mai, de la ora 10.00, meciurile din etapa a 14-a, ultima a sezonului. Pe stadionul Municipal, (Gloria de lângă Autogară), Rugby Club Municipal Galați va susține ultimul meci al sezonului în compania celor de la Bucovina Suceava - ultima clasată din liga secundă. 

După înfrângerile de la Arad și Năvodari, gălățenii au coborât pe locul șapte, penultimul, în clasament, 13 puncte, 13 jocuri, însă cu o victorie în jocul de sâmbătă cu echipa din Suceava, locul 8, ultimul, (8 puncte), gălățenii pot reveni pe locul șase.

Pe lângă victorie, echipa gălățeană are nevoie și de un joc al rezultatelor favorabil, Tomitanii Constanța, locul doi, trebuie să învingă CSU AV Arad, echipă ce ocupă locul cinci, (15 puncte), înaintea ultimei etape. Pe lângă miza locului șase la finalul sezonului XV - le Galațiului trebuie să încheie sezonul cu o victorie, mai ales că meciul tur, de la Suceava, a fost câștigat de Bucovina cu scorul 32 - 14.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger