S-au stabilit duelurile din sferturile Cupei. Culoar pentru o finală CSU – Zimbrul

26
La sediul Asociației Județene de Fotbal Galați s-au stabilit, prin tragere la sorți, jocurile din turul trei al Cupei României, faza sferturilor de finală. Derby-ul sferturilor se va juca între Gloria Ivești, locul patru în Liga a IV-a, și Unirea Braniștea, locul trei în Liga a IV-a. Prima manșă a sfertului este programată să se joace pe stadionul ”Nicu Nour” din Ivești. 
Cei doi lideri din eșaloanele județene, CSU ”Dunărea de Jos” și Voința Cudalbi, se vor întâlni în sferturile Cupei cu primul meci la Cudalbi. Viceliderul din Liga a IV-a, Zimbrul Slobozia Conachi va juca cu cei de la Flacăra Pechea, locul trei în Liga a V-a, meciul tur urmând să se dispute la Pechea. În celălalt duel pentru accederea în ”careul de ași” al Cupei se vor întâlni Muncitorul Ghidigeni și Avântul Vânători, primul joc al sfertului este programat la Ghidigeni. În sferturile Cupei se joacă în sistem tur – retur, învingătoarele vor obține calificarea în semifinale. Manșa tur din sferturi se va juca miercuri, 23 mai, de la ora 17.30, iar returul pete o săptămână. 
AJF Galați a stabilit și tabloul competiției până la finală. În urma tragerii la sorți s-a creat culoar pentru o finală CSU ”Dunărea de Jos” – Zimbrul Slobozia Conachi, cele două echipe care se bat pentru titlu în Liga a IV-a. Învingătoarea din sfertul Gloria Ivești – Unirea Braniștea va juca în semifinale cu învingătoarea dintre Flacăra Pechea și Zimbrul Slobozia Conachi, în timp ce în cealaltă semifinală vor juca învingătoarele din sferturile Muncitorul Ghidigeni – Avântul Vânători și Voința Cudalbi – CSU. 
Deținătoarea trofeului Cupei României – faza județeană Galați, este
Zimbrul Slobozia Conachi. În finala de sezonul trecut ”zimbrii” au
învins Unirea Braniștea după executarea loviturilor de departajare. 
     
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal