Home » , , , , , » S-a stabilit programul din turul secund al Cupei României - faza județeană

S-a stabilit programul din turul secund al Cupei României - faza județeană

foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat

În faza județeană a Cupei României s-au stabilit duelurile din turul secund, faza optimilor de finală. În patru dintre dueluri vor juca echipe din Liga a V-a, ce au jucat deja un tur în actuala ediție a Cupei, în timp ce în celelalte jocuri se vor duela echipe de Liga a IV-a.

Liderul din Liga a IV-a, CSU ”Dunărea de Jos” va debuta în Cupa României cu un joc pe terenul celor de la ACS Lascăr Schela, locul 9 în Liga a V-a, Zimbrul Slobozia Conachi, viceliderul din Liga a IV-a, se va deplasa pe terenul campioanei ultimelor două ediții din Liga a V-a, Mălina Smârdan, cei de la Unirea Braniștea, locul 3 în Liga a IV-a, vor avea parte de cel mai echilibrat duel din optimi pe terenul celor de la Viitorul Umbrărești, locul 6 în Liga a IV-a. 

Într-un alt duel al echipelor de Liga a IV-a Avântul Drăgănești, locul 12, va primi replica celor de la Gloria Ivești, locul 4, iar Quantum Club Galați, locul 10 în Liga a IV-a, va juca cu Avântul Vânători, locul 8 în Liga a IV-a. Juventus Toflea, ultima clasată din Liga a IV-a, va juca în turul secund al Cupei pe teren propriu cu Muncitorul Ghidigeni, locul 11, liderul din Liga a V-a, Voința Cudalbi va juca cu echipa de pe locul nouă din Liga a IV-a Viitorul Costache Negri. 

Meciurile din turul secund al Cupei se vor disputa într-o singură manșă miercuri, 16 mai, de la ora 17.30.  Deținătoarea trofeului Cupei României - faza județeană Galați, este Zimbrul Slobozia Conachi. În finala de sezonul trecut ”zimbrii” au învins Unirea Braniștea după executarea loviturilor de departajare.

 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger