Home » , » Satelitul FC Universitatea încheie sezonul cu un derby pentru locul 4

Satelitul FC Universitatea încheie sezonul cu un derby pentru locul 4Echipa secundă de la FC Universitatea va susține sâmbătă, 26 mai, ultimul meci din sezonul de debut în competițiile naționale. De la ora 10.00, pe stadionul Siderurgistul, gruparea gălățeană va juca cu echipa Clubului Sportiv Municipal din Pașcani. 

Meciul cu gruparea din Pașcani va fi un derby pentru locul patru la finalul sezonului. Înaintea ultimei etape FC Universitatea este pe locul cinci în clasamentul seriei I cu 16 puncte din 13 jocuri disputate, în timp ce ieșencele ocupă locul șase, un punct mai puțin decât fetele de la FC Universitatea. Pe lângă victoria din jocul cu CSM Pașcani, pentru a încheia pe locul patru, fetele de la FC Universitatea au nevoie de un joc al rezultatelor favorabil, Dream Team București, locul 3, 27 de puncte, să învingă echipa de pe locul patru, Real 3 Craiova, 16 puncte. 

Jocul va fi arbitrat de Dorin Burloiu, iar la cele două linii au fost delegați: Daniel Gîță și Andrei Toma, toți trei arbitri sunt din Galați.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger