Home » , » SC Oțelul s-a impus în derby-ul județean de la Liești

SC Oțelul s-a impus în derby-ul județean de la Liești


În Liga a III-a s-a disputat marți ultima etapă intermediară din acest sezon, etapa a 27-a din sezon. Cele două echipe gălățene rămase în competiție, SC Oțelul și Sporting Liești, s-au întâlnit, la Liești, în derby-ul județean. SC Oțelșu, a câștigat jocul de la Liești cu scorul 2 - 0, după ce la pauză avantajul era minim 1 - 0. George Cârjan a deschis scorul rapid, în minutul 3, Cristian Bahnașu a stabilit scorul final, în minutul 83. 

Cu trei etape rămase de disputat din seria I, Liga a III-a, SC Oțelul este pe locul doi în clasament, 59 de puncte, 26 de jocuri, două puncte mai puțin, dar și un meci în plus față de liderul seriei Aerostar Bacău, cinci puncte mai mult, și două jocuri decât echipe de pe locul trei FK Miercurea Ciuc. Echipa din Liești a coborât pe locul 7 în ierarhia seriei I cu 40 de puncte, 25 de jocuri. 

În etapa a 28-a, Sporting Liești va juca pe terenul celor de la AFC Odorheiu Secuiesc. SC Oțelul va sta, dar va urmări evoluția contracandidatelor, Aerostar Bacău va juca la Hărman, în timp ce FK  Miercurea Ciuc va juca pe terenul celor de l Bucovina Rădăuți. Pentru SC Oțelul următorul meci este programat în penultima etapă, 19 mai, la Bacău, cu Aerostar.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger