Home » , , , » Se cunosc semifinalistele Cupei. Unirea Braniștea a întors soarta calificării cu Gloria Ivești

Se cunosc semifinalistele Cupei. Unirea Braniștea a întors soarta calificării cu Gloria Ivești


În faza județeană a Cupei României se cunosc echipele calificate în semifinale. Surpriza sferturilor de finală s-a înregistrat în duelul dintre Unirea Braniștea și Gloria Ivești. După ce a pierdut, cu scorul 5 - 2, manșa tur, de la Ivești, cu Gloria, campioana de toamnă din Liga a IV-a, Unirea Braniștea, a învins cu scorul 4  - 1, returul sfertului de finală și a tranșat soarta calificării în favoarea sa. În celelalte jocuri din sferturi Zimbrul Slobozia Conachi, liderul din Liga a IV-a, a învins cu scorul 10 - 0 Flacăra Pechea (Liga a V-a), după 5 - 2 în tur, CSU ”Dunărea de Jos” a făcut pasul în semifinale după victoria 3 - 0 de pe teren propriu cu Voința Cudalbi (Liga a V-a), în tur studenții s-a impus cu scorul 5 - 1. În celălalt duel din sferturi Muncitorul Ghidigeni a trecut de Avântul Vânători cu dublă victorie. După 5 - 4 în tur la Ghidigeni, returul de la Vânători a fost câștigat de Muncitorul cu scorul 4 - 2, după ce la pauză scorul era egala 1 - 1.        

Învingătoarele din sferturi vor juca în următoarea fază a competiției, semifinale. În penultima fază a Cupei Muncitorul Ghidigeni va juca cu CSU ”Dunărea de Jos”, manșa tur la Ghidigeni, 6 iunie, ora 17.30, returul pe terenul studenților, iar Unirea Braniștea și Zimbrul Slobozia Conachi vor reedita finala de sezonul trecut. Turul se va disputa la Braniștea, 6 iunie, ora 17.30, returul peste o săptămână pe terenul ”zimbrilor”. 

Deținătoarea trofeului Cupei României - faza județeană Galați, este Zimbrul Slobozia Conachi. În finala de sezonul trecut, disputată la Schela, ”zimbrii” au învins Unirea Braniștea după executarea loviturilor de departajare. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger