Home » , , » ”Solidaritate pentru sănătate” - la meciul dintre Oțelul și Olimpic Râșnov

”Solidaritate pentru sănătate” - la meciul dintre Oțelul și Olimpic Râșnov”Solidaritate pentru sănătate” este sloganul sub care se va juca meciul Oțelului din etapa a 26-a, Liga a III-a, cu cei de la Olimpic Râșnov. Sâmbătă, de la ora 18.00, Oțelul va susține un nou meci important pentru promovarea în eșalonul superior, pe stadionul Oțelul, iar 50% din fondurile rezultate în urma vânzării biletelor vor fi donate Biancăi Ion pentru susţinerea investigaţiilor şi tratamentul în cazul bolii Hodgkin cu scleroză nodulară cu care a fost diagnosticată.

Meciul cu echipa din Râșnov este abordat de Oțelul de pe locul trei cu 53 de puncte, 24 de jocuri, (după ce s-au disputat meciurile de vineri din etapă), la cinci puncte în spatele liderului Aerostar Bacău. Echipa din Râșnov a acumulat înaintea jocului de sâmbătă 39 de puncte în 23 de jocuri. 

Pentru jocul de sâmbătă clubul gălățean a stabilit ca un bilet la Tribuna I să coste 7 lei, la Tribuna a II-a 5 lei, la Peluza Nord, sector B 2 lei, iar la Tribuna 0 un tichet de acces va costa 20 de lei.

Altfel, cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a, Sporting Liești va juca în etapa a 26-a pe terenul celor de la AFC Hărman. Lieștiul este pe   locul 4 cu 40 de puncte, 23 de jocuri, în timp ce echipa din Hărman este pe 6 cu 37 de puncte, 24 de jocuri. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger