Home » » Turneul de promovare în Divizia A1 continuă cu jocurile din ziua a doua

Turneul de promovare în Divizia A1 continuă cu jocurile din ziua a douaTurneul de promovare în prima ligă feminină de volei, Divizia A1, continuă marți, 29 mai, cu meciurile din ziua a doua. De la ora 17.00, CSU Galați va juca cu cealaltă învingătoare din prima zi CSU Oradea, cu o victorie fetele pregătite de Ileana Berdilă vor fi ca și promovate în A1. Al doilea meci al zilei este programat să înceapă de la ora 19.00, între învinsele din prima zi Rapid și FC Argeș. 

Miercuri, 30 mai, este ultima zi de turneu, în deschidere, de la ora 11.00, vor juca Rapid și CSU Oradea, iar de la ora 13.00, CSU Galați va întâlni FC Argeș. Turneul se va disputa pe sistemul fiecare cu fiecare, iar la finalul celor șase jocuri primele două clasate vor promova în prima ligă feminină de volei. În prima zi, luni, CSU Galați a învins, scor 3 - 0, Rapid București, iar CSU Oradea a învins cu același scor, 3 - 0, echipa de volei de la FC Argeș Pitești.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger