Home » » United se îndepărtează de titlu după înfrângerea la loviturile de departajare din meciul doi al finalei

United se îndepărtează de titlu după înfrângerea la loviturile de departajare din meciul doi al finalei

sursa foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat
 În al doilea meci al finalei Ligii I United și Informatica Timișoara nu au putut fi departajate decât după loviturile de departajare, iar echipa mai norocoasă la loteria penalty-urilor a fost cea din Timișoara care s-a impus cu scorul 6 - 4. La finalul celor 40 de minute de minute programate inițial cele două echipe se aflau la egalitate, scor 3 - 3, cele două echipe și-au împărțit reprizele de prelungiri, Informatica s-a impus în prima cu 1 - 0, United în cea de a doua cu același scor 1 - 0.

La fel ca în jocul de ieri la pauză a fost 0 - 0. Timișoara a ratat primele ocaziile mai importante de a marca, în replică Ovidiu Tudose a irosit prima șansă a gălățenilor, dar Iancu a scos cu piciorul. Până în pauză Wellington a intervenit bine în fața a doi jucători de la Timișoara rămași singuri în careu, iar Burdujel a  avut ultima ocazie importantă de a marca din prima parte, șut scos de Iancu.

Partea secundă a debutat în forță  Burdujel și Varela au ratat primele ocazii de a marca, Felipe Mancha a irosit prima șansă pentru timișoreni. Echilibrul de pe tabelă s-a rupt în minutul 4 al părții secunde Felipe Mancha a marcat, portarul Wellington nu a putut să prindă mingea care s-a strecurat printre picioarele portarului brazilian.  United s-a repliat imediat, căpitanul Viorel Cojoc a egalat, în minutul 7, cu un șut de la distanță. Ovidiu Tudose putea trece United în avantaj pentru prima oară în finală, minutul 13, lucru reușit de Andrian Lașcu în minutul 17, după o pasă primită direct din corner de la conaționalul său Burdujel. Avantajul gălățenilor nu a rezistat prea mult pe tabelă în același minut 17 Savio a împins mingea în poartă, în urma unei faze create de Felipe Mancha, a driblat chiar și portarul Wellington. Meciul putea fi închis de oaspeți în ultima secundă, dar Wellington a intervenit salvator  la șutul lui Simic.

United a început mai bine prima parte a prelungirilor, Crăciun a irosit prima ocazie din ”extra - time”. Cu un minut rămas de jucat din prima repriză de prelungiri echipa din Timișoara a acumulat a șasea greșeală, iar United a beneficiat de lovitură de la zece metri. Viorel Cojoc a executat și a trimis în bara transversală. În loc de 3 - 2 la pauza din prelungiri s-a intrat cu 2 - 3. Cu 23 de secunde înainte de final, în urma unei greșeli în apărarea gălățeană Deco a trecut Informatica pentru a doua oară în avantaj. United a încercat egalarea în ultima repriză de prelungiri, Vitor Hugo Cost a riscat și a scos portarul, Lașcu a preluat tricoul distinctiv, imediat Viorel Cojoc a egalat la 3 scor cu care s-au încheiat cele două reprize de prelungiri.

La loteria loviturilor de departajare primii au executat și înscris timișorenii prin Daniel Araujo (4 - 3). Andrian Lașcu a restabilit egalitatea (4 - 4), bară gol, Deco a trimis Timișoara la conducere, (5 - 4) Cătinean - portar intrat special pentru lovitura de departajare a fost foarte aproape să salveze. Pentru United a urmat la execuție Ovidiu Tudose, iar gălățeanul a trimis pe lângă. Felipe Mancha a transformat ultima lovitură de departajare și a stabilit scorul final 6 - 4. 

    
După primele două meciuri din finala Ligii I Informatica Timișoara conduce United Galați cu scorul general 2 - 0 și mai are nevoie de o victorie pentru a deveni campioană. După cele două meciuri de la Galați finala se mută la Timișoara pentru meciul trei, 21 mai, și patru, dacă va fi cazul, 22 mai. Dacă United va câștiga cele două meciuri de la Timișoara se va juca și meciul cinci, la Galați, 27 mai.


United: Wellington Silva, Răzvan Cătinean - portari;

Constantin Burdujel, Andrian Lașcu, Magnus Varela, Kailon Borges 

Andrei Crăciun, Bogdan Covaci, Viorel Cojoc, Ovidiu Tudose, 


Octavian Cireș, Cosmin Petică, Andrei Apostol, Vasile Boubătrân 

Antrenori: Vitor Hugo Costa și Alexandru Tănăsilă.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger