Voința Cudalbi – aproape de titlu în Liga a V-a

111
În al doilea eșalon fotbalistic județean, Liga a V-a, s-au disputat meciurile din etapa a 20-a, antepenultima, din cele 22 programate în acest sezon. Cele două echipe aflate în lupta pentru titlu, Voința Cudalbi și Mălina Smârdan au obținut noi victorii, însă echipe din Cudalbi este mai aproape de titlu în Liga a V-a. Liderul a învins cu sorul 3 – 1 pe terenul ultimei clasate Unirea Hanu Conachi, în timp ce Mălina Smârdan – campioana ultimelor două ediții s-a impus cu scorul 5 – 1 pe teren propriu în fața celor de la Siretul Piscu. Celelalte rezultate din etapa a 20-a:  Avântul Matca – Foresta Șendreni 2 – 1, Lascăr Schela – Prutul Vlădești 5 – 0, Zorile Grivița – Voința Cișmele 1 – 3. Jocul Flacăra Pechea – Inter Tudor Vladimirescu s-a încheiat 3 – 0 pe teren, dar rezultatul nu a fost omologat de AJF Galați, în urma unei contestații depuse de oaspeți.  
Cu trei etape rămase de disputat din Liga a V-a, cele două rămase până la finalul sezonului, dar și restanța din 25 marie, etapa a 13-a, Voința Cudalbi conduce în Liga a V-a cu 46 de puncte din 19 jocuri, șapte puncte mai mult, dar și un  joc în plus față de echipa de pe locul doi Mălina Smârdan, 39 de puncte, 18 jocuri. Pe lângă restanța din etapa a 13, din 25 martie, Mălina Smârdan mai are de jucat cu Voința Cișmele, meci restant din etapa a 12-a, 18 martie. 
Etapa a 21-a, penultima din acest sezon, este programată să se dispute duminică, 27 mai, după programul: Siretul Piscu – Unirea Hanu Conachi, Inter Tudor Vladimirescu – Lascăr Schela, Voința Cișmele – Flacăra Pechea, Avântul Matca – Zorile Grivița, Prutul Vlădești – Mălina Smârdan și Foresta Șendreni – Voința Cudalbi, cu o victorie echipa din Cudalbi poate deveni campioană în Liga a V-a. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal