Home » » VOLEI: CSU Galați atacă promovarea în Divizia A1 începând de luni la ”Polivalentă”

VOLEI: CSU Galați atacă promovarea în Divizia A1 începând de luni la ”Polivalentă”De luni până miercuri, la Sala Sporturilor Dunărea, se va disputa turneul de promovare în Divizia A1 feminină de volei. Alături de gazdele de la CSU Galați la turneu vor mai participa alte trei echipe: Rapid București, CSM Oradea și FC Argeș Pitești. Turneul se va disputa pe sistemul fiecare cu fiecare, iar la finalul celor șase jocuri primele două clasate vor promova în prima ligă feminină de volei. 

Luni și marți meciurile vor începe de la orele 17.00 și 19.00, urmând ca miercuri jocurile să înceapă de la ora 11.00, primul meci, și de la 13.00, cel de al doilea. Ordinea de disputare a jocurilor nu a fost stabilită, dar în fiecare zi fetele de la CSU vor juca în primul meci, luni și marți, de la 17.00, miercuri, de la 11.00.

CSU Galați a evoluat sezonul trecut, 2016 - 2017, în prima ligă de unde a retrogradat. Ultima oară când clubul gălățean a organizat turneu de promovare în prima ligă a fost în sezonul 2010 - 2011. Chiar dacă au câștigat turneul de la Sala Siderurgistul, cu trei victorii: 3 - 1 cu Argel Volei Pitești, 3 - 0 cu CSM Focșani, 3 - 0 cu Govora Râmnicu Vâlcea, fetele pregătite de Ileana Berdilă (și atunci), nu au jucat în prima ligă, clubul preferând să evolueze în Divizia A1 cu echipa masculină, cea care a promovat în același sezon în prima ligă în urma unui turneu organizat tot la Galați.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger