Home » » Voleibalistele de la CSU au revenit în Divizia A1 după victoria cu CSU Oradea

Voleibalistele de la CSU au revenit în Divizia A1 după victoria cu CSU Oradea

sursa foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat
După 3 - 0 în prima zi cu Rapid, voleibalistele de la CSU Galați au câștigat și al doilea meci de la turneul de promovare în prima ligă și sunt ca și promovate în prima ligă. Marți, echipa pregătită de Ileana Berdilă s-a impus cu socrul 3 - 1, în fața celor de la CSU Oradea.

Jocul cu echipa din Oradea a fost început mai greu de fetele de la CSU, iar gruparea oaspete și-a adjudecat setul inaugural fără drept de apel, scor 25 - 14 (9 - 2, 16 - 10, 21 - 13). După înfrângerea din setul inaugural echipa gălățeană s-a mobilizat și a restabilit echilibrul după setul secund câștigat cu scorul 25 - 20. Setul doi a început echilibrat, cele două echipe au alternat la conducere în debutul parțialului dar CSU Galați a intrat în avantaj la primul timp intermediar de odihnă, scor 8 - 7. Gazdele au continuat jocul bun și s-au desprins la 16 - 13, la al doilea timp intermediat de odihnă după un atac reușit al Iulianei Cazamir. Chiar dacă echipa din Oradea s-a apropiat la două puncte, scor 17 - 15, antrenoarea Ileana Berdilă a intervenit cu un time out și câteva schimbări, iar echipa gălățeană a egalat la 1, după setul câștigat, scor 25 20. A fost momentul descătușării pentru Ana Maria Berdilă, Adriana Dudnic și compania, imediat gălățencele s-au instalat la conducere și au câștigat setul trei cu scorul 25 - 16, iar în ultimul parțial s-au impus cu scorul 25 - 15, în ambele secvențe ale jocului echipa gălățeană s-a aflat la conducere în permanență.

CSU Galați: Iuliana Cazamir (Camelia Vasile), Teodora Șabloschi, Adriana Dudnic, Ana Maria Berdilă, Irina Todașcă, Ioana Ștefu (Corina Vasilie), Ionela Vlad (Violeta Stan) - libero. Antrenor: Ileana Berdilă.

CSU Galați conduce în turneul de promovare în Divizia A1 feminină de volei și este ca și promovată în prima ligă feminină. Miercuri, de la ora 13.00, CSU Galați va juca cu voleibalistele clubului FC Argeș Pitești, meciul care va certifica revenirea echipei gălățene în Divizia A1.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger