Home » , , , , , » Zimbrul dechide etapa a 22-a din Liga a IV-a, liderul CSU - stă

Zimbrul dechide etapa a 22-a din Liga a IV-a, liderul CSU - stă


Campionatul Ligii a IV-a continuă în acest final de săptămână cu jocurile din etapa a  22-a. Meciurile din etapa 22-a sunt programate să se dispute pe parcursul a două zile. Sâmbătă, 5 mai, de la ora 16.00, în jocul de deschidere al rundei Zimbrul Slobozia Conachi va primi replica, pe stadionul Siderurgistul, ultimei clasate, Juventus Toflea, iar de la aceeași oră Avântul Vânători va juca cu cei de la Viitorul Costache Negri. Sâmbătă mai este programat un meci, de la ora 16.30, pe terenul sintetic al stadionului Dunărea (Dunărea 2), Agrostar Tulucești va juca cu gălățenii de la Quantum, de la ora 16.30.

Duminică, 6 mai, programul de disputare a jocurilor este: Gloria Ivești - Avântul Drăgănești, Muncitorul Ghidigeni - Victoria Independența, Unirea Braniștea - Viitorul Umbrărești , toate jocurile sunt programate să înceapă de la ora 12.00. Liderul, CSU ”Dunărea de Jos”, stă în etapa a 22-a. 

CSU ”Dunărea de Jos” conduce în clasamentul Ligii a IV-a cu 49 de puncte, (19 jocuri), Zimbrul Slobozia Conachi este pe locul doi cu 46 de puncte, (18 jocuri), locul trei este ocupat de Unirea Braniștea cu  46 de puncte (19 jocuri), Gloria Ivești este pe patru cu 34 de puncte (18 jocuri), iar Agrostar Tulucești cu 34 de puncte, (19 jocuri), închide plutonul fruntaș din Liga a IV-a.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger