Home » , , , , » Zimbrul Slobozia Conachi a realizat scorul campionatului în etapa a 22-a din Liga a IV-a

Zimbrul Slobozia Conachi a realizat scorul campionatului în etapa a 22-a din Liga a IV-a


Echipele din primul eșalon fotbalistic județean, Liga a IV-a, au trecut și peste jocurile din etapa a 22-a. Etapa le-a aparținut în integralitate gazdelor, însă dintre toate cele șase succese ale gazdelor se remarcă victoria la scor, 15 - 0, a viceliderului, Zimbrul Slobozia Conachi, în fața celor de la Juventus Toflea - ultima clasată din Ligă.

Constantin Spânache (Boboc) a fost cel mai bun marcator al ”zimbrilor” în meciul cu echipa din Toflea cu un număr record de zece goluri, Iulian Năpîrlică a reușit o dublă, iar Andrei Cazacu, Silviu Ilie și Alin Drăgan cu câte o reușită,, au completat lista marcatorilor.

Victoria ”zimbrilor” este scorul campionatului Ligii a IV-a Galați, după ce s-au disputat 22 din cele 26 de etape ale sezonului. Precedentul record le-a aparținut celor de la Agrostar Tulucești, în jocul de pe teren propriu cu cei de la Viitorul Costache Negri, joc încheiat cu victoria nou promovatei cu scorul 12 - 1. În palmaresul grupării din Slobozia Conachi în acest sezon mai figurează o victorie la scor, 10 - 0  cu cei de la Avântul Vânători, același scor fiind înregistrat și în victoria celor de la CSU pe teren propriu cu Muncitorul Ghidigeni.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger